سوالات متداول بیمه باربری
پرسش و پاسخ عمومی
پاسخ : در اين نوع از بيمه چنانچه در جريان حمل كالا در اثر وقوع خطرات موضوع بيمه خسارتي به كالاهاي در حال حمل وارد شود زيان وارده توسط شركت بيمه جبران مي گردد.
پاسخ : سند خريدی است كه فروشنده از مبدأ به عنوان پيشنهاد فروش، يا تعيين ارزش و شرايط فروش صادر ميكند. پروفورما را پيش فاكتور نيز ميگويند.
پاسخ
پاسخ : یعنی حمل به دفعات به این معنی که کالای مورد بیمه طی چند پارتی از مبداء به مقصد مندرج در بیمه نامه حمل شود.
پاسخ : ✅انتقال محموله مورد بیمه از یک وسیله نقلیه به وسیله نقلیه دیگر
در صورتی که پاسخ سوال خود را دریافت نکردید با شماره 02149783 به صورت مستقیم با کارشناسان متخصص تماس بگیرید
پرسش و پاسخ اختصاصی
پاسخ : در حال حاضر سه نوع بیمه باربری داریم:
1- بیمه های باربری داخلی
2- بیمه باربری صادراتی – وارداتی
3- بیمه باربری ترانزیت
پاسخ : در این نوع از بیمه، خسارت کلی واردشده به کالا در یک مرحله و در اثر آتشسوزی یا غرق کامل و یا مفقود شدن روی میدهد و یا خسارت واردشده در حدی است که هزینه تعمیر یا نجات آن بیش از ارزش کالا باشد، درنتیجه خسارت وارده تحت پوشش این نوع بیمهنامه جبران میشود.
پاسخ : بله ، می توان از بیمه حمل داخلی استفاده کرد.
این نوع بیمه محمولههایی را که مبدأ و مقصد و مسیر حمل آن در محدوده جغرافیایی ایران است را در قبال خطرات ناشی از آتشسوزی، انفجار و همچنین تصادف، واژگونی وسیله حمل تحت پوشش قرار میدهد. همچنین میتوان با پرداخت حق بیمه اضافی خطرات دیگری مثل سرقت کلی محموله و خطرات بارگیری و … را هم تحت پوشش بیمه قرارداد.
پاسخ : علاوه بر كليه خطرات مربوط به شرايط C در اين نوع از بيمه براي خطرات زير نيز از سوي شركت بيمه جبران خسارت صورت ميگيرد: زلزله-آتشفشان يا صاعقه- ورود آب دريا ، درياچه يا رودخانه به كشتي ،شناور،محفظه كالا، كانتينر و يا ليفت وان و يا وسيله حمل- تلف كلي هر بسته كامل از كالا به علت سقوط در حين بارگيري يا تخليه از كشتي يا شناور- و همچنين خطرات اضافي عدم تحويل- دزدي – پارگي – سائيدگي –زنگ زدگي- آبديدگي-قلابزدگي- روغن زدگي- شكست- خراشيدگي و ضربه ديدگي- كج شدگي ريزش و خسارت ناشي از كالاهاي ديكر برحسب نوع كالا با منظور نمودن درصد يا مبلغي به عنوان فرانشيز
پاسخ : در اين نوع بيمه خطرات تحت پوشش شامل موارد زير است : آتش سوزي يا انفجار- به گل نشستن و زمين گير شدن-غرق يا واژگون شدن كشتي يا شناور-واژگوني يا از ريل خارج شدن وسيله حمل زميني- تخليه كالا در بندر اضطراري –تصادم يا برخورد كشتي يا شناور و يا هر وسيله حمل ديگر با هر جسم خارجي به غير از آب – فدا كردن كالا در جريان خسارت عمومي- به دريا انداختن كالا جهت سبك سازي كشتي
پاسخ : اين نوع از بيمه باربري را مي توان كاملترين نوع از بيمه حمل و نقل دانست و بيشتر براي حمل كالاهاي حساس و آسيب پذير مورد استفاده قرار مي گيرد و كليه خطراتي كه ممكن است در جريان حمل و نقل از مبداٌ تا مقصد نهايي اتفاق بيفتد و موجب خسارت شود را بدون كسر فرانشيز جبران مي كند مگر اينكه خسارت ناشي از موارد استثناء شده در اين شرط باشد.
0 نظر
نوشتن نظر